Om Sally Walker

Jeg er englænder, har tidligere boet i Danmark i mere end 30 år, og er nu bosat på Lanzarote.

Jeg er Chartered Society Fysioterapeut med mere end 35 års erfaring, Nutrition Mediciner, Akupunktør, Hormonekspert, DNA analytiker og Certificeret Stress og Life Coach.

Jeg har været selvstændig siden 1998 og arbejder med fysisk, hormonal, mental og følelsesmæssig sundhed og skønhed både i form af behandlinger, konsultationer, kurser og uddannelse, hvor udgangspunktet altid er kroppens biokemi; ”du vil aldrig være sundere end din sundeste celle”.

Jeg er vild med viden og brænder for formidling, og er kendt for mine evner til at motivere, informere og provokere på et sprog, som alle kan forstå, og selvfølgelig er alt opdateret med det seneste videnskabelige data.

Jeg holder foredrag og workshops inden for emner som hormoner, kost og ernæring, mental fitness, anti-aging og stress, i UK, DK og på Club La Santa, hvor jeg har min daglig gang og The Goodlife Office. Ligeledes underviser jeg på mine kurser og uddannelser inden for fysisk sundhed, mental fitness, stress og skønhed.

Desuden har jeg skrevet flere bøger bl.a. ”Beauty Foods” sammen Laura Bonné, ”The Goodlife Manual – keys to understand and relieve stress”, og flere e-bøger ”Livet er sødt – sukker sandheder, misforståelse og afhængighed”, ”Den lille røde bog om sundhed” og ”Goodlife Nutrition”.

Mine VISIONER - at informere, inspirere, og støtte mennesker, føre viden til handling.

Mit FORMÅL - at alle får de bedste muligheder for at træffe de sundeste valg.

Min MOTTO - ’Everything you need to know to feel to good’

Foredrag Bliv inspireret

Jeg tilbyder en række foredrag, der alle er med til at inspirere til det sunde liv.

Læs mere

Uddannelser Bliv Klogere

Bliv uddannet i at inspirere andre til fysisk og mental sundhed.

Læs mere

Vidensbank Tips og Tricks

Læs spændende artikler, tips, bøger eller test dig selv i vidensbanken.

Læs mere