MassørUddannelse

Et intensivt forløb for dig, der vil i gang med massage, eller dig, der vil genopfriske massagen eller lære nogle nye teknikker.

Uddannelsen kan tages i København eller på Club La Santa

Sally Walker’s fysioterapeut-eksamineret massøruddannelse har stor vægt på udførelsen af massage, du kommer til at “se” med dine fingrer i stedet for de sædvanlige massage opskrift ofte tilbud af andre uddannelse. Kort sagt du lærer at mærke det der ligger under dine fingrer, og kend forskel mellem muskel- og sene-væv, sunde og hævet væv, mm. Kan nævn give det væv du arbejde med og funktion deraf, mm. Du lærer at de ofte er de små, dybliggende muskler der er årsag til problemer og hvordan du arbejde med dem. Alt i alt bliver du godt massage”rustet”.

Uddannelsens indhold

  • Overorden forståelse af menneskets anatomi og fysiologi, med fokus på muskulatur og deres funktioner, samt introduktion til sygdomslære
  • Undervisning i Sally Walker’s særlig grundmassage teknikker.

I undervisningen øves den praktiske massage på medkursister, samt eventuelle medbragte “klienter”, som giver rig lejlighed til at arbejde med forskellige "kroppe" og forskellige problemstillinger. Der skal forventes at træning af massagen og teorilæsning udenfor skoletiden er nødvendig.

Anatomi, fysiologi og sygdomslære tager udgangspunkt i bøgen Atlas over bevægeapparatet - Kowai og Mørch FADLS ISBN 978-87-7749-702-5, samt materielle lavet af Sally Walker.

Tilmelding

Lyder uddannelsen som noget for dig, eller har du behov for mere information, så kontakt Sally Walker: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Underviser

sally walker navn

Sally er englænder, har tidligere boet i Danmark i mere end 30 år, og er nu bosat på Lanzarote.

Sally er Chartered Society Fysioterapeut med mere end 35 års erfaring, Nutritional Mediciner, Akupunktør, Hormonekspert, DNA analytiker og Certificeret Coach.

”Jeg er vild med viden og brænder for formidling” siger Sally som er kendt for sin evne til at motivere, informere og provokere på et sprog, som alle kan forstå, og selvfølgelig er alt opdateret med det seneste videnskabelige data.                                    

Foredrag Bliv inspireret

Jeg tilbyder en række foredrag, der alle er med til at inspirere til det sunde liv.

Læs mere

Uddannelser Bliv Klogere

Bliv uddannet i at inspirere andre til fysisk og mental sundhed.

Læs mere

Vidensbank Tips og Tricks

Læs spændende artikler, tips, bøger eller test dig selv i vidensbanken.

Læs mere