Det siger kursisterne om uddannelsen...


“Jeg viste ikke, at der var så meget at vide om hormoner, før Sally indviede mig i hende utrolige viden på det felt.  Jeg har under min uddannelse hos Sally Walker fået et kendskab til kroppens funktioner på et niveau, som giver mening ift at skulle vejlede og rådgive andre kvinder og mænd. Uddannelsen har givet mig et skub i den retning, hvor jeg føler mig “hjemme". Jeg er uddannet sygeplejerske, og alligevel giver uddannelsen  masser af ny viden, som udfordre det etableret sundhedssystem på en faglig og evident måde – Tak for det Sally.

Jeg kan kun opfordre til at bruge energi og kræfter på de fire moduler, der uden tvivl vil ændre dit liv – ja og måske andres. Uanset hvad dit formål er, så spring ud i det – det vil du aldrig fortryde." 
 
Birgitte Søhus, Health Consultant, & Owner BSsundhed


 

"Mit møde med Sally på Club La Santa i 2015 blev startskudet til en helt ny vinkel på min egen personlige sundhedsrejse. Jeg er fuld af taknemmelighed over, at Sally har vejledt og vist mig vejen til at arbejde med min krops biokemiske balance. Det har helt konkret betydet en meget større livskvalitet. Uddannelsen til Certified Food, Health & Hormone Consultant har givet mig en indsigt og viden om kroppens biokemi på et højt niveau, og jeg har fundet modet til at springe ud i livet som selvstændig. I dag arbejder jeg selv med at vejlede andre til at optimere deres biokemiske balance og opleve en øget livskvalitet."

Lene Rytter Arentoft


 

"Jeg er meget taknemlig for at have mødt Sally og fik øje på denne fantastiske uddannelse, som jeg stiftede bekendtskab med på et foredrag på La Santa Sport . Sally er et menneske som jeg sætter meget højt. Hun er hjertevarm, omsorgsfuld, et menneske med stor passion for det hun laver/ brænder for. Taknemlig for hun hjalp mig på vej, på min rejse . Jeg har fået så mange ny opgaver, ny bevidsthed om sundhed, kost, og hormoner  i en alder af 62 år , så det er aldrig for sent at gå i gang med noget nyt. Jeg har selv fået mere ro på, bedre søvn , næsten ingen hedeture af det jeg har lært igennem Goodlife uddannelsen , håber det en dag bliver sådan at jeg selv kan hjælpe andre .

Kan kun varmt anbefale Goodlife uddannelsen til andre der har interesse for sundhed og det hele menneske."

Mange hjertehilsner Anne-Marie Laursen


 

"Sally Walker har med dette uddannelsesforløb givet mig en dybdegående forståelse af kroppens biokemi, som kan anbefales til alle der har enten en personlig- eller faglig interesse i at støtte kroppen udfra et helhedsorienteret sundhedssyn. 1000 tak til Sally for at dele ud af din, nærmest, uendelige viden på dette felt, som har bidraget til udvidelse af min viden."

Louise Gantzel, Marketing Manager & Owner, BioCare Copenhagen


 

"Jeg er biopat og har arbejdet med alternativ behandling i 10 år. Jeg valgte goodlife uddannelsen, fordi jeg havde brug for at få opdateret min viden indenfor biokemi, og fordi jeg var blevet bidt af Sallys kurser om hormoner og signalstoffer. Og jeg fik meget mere end det! I min praksis har jeg, udover biopatien, bl.a. arbejdet med healing, vegetarisk madformidling, ayurvedisk medicin, kinesiologi og yoga. Goodlife uddannelsen har på en praktisk og professionel måde samlet og forenklet alt det, jeg har beskæftiget mig med hidtil. Og så har jeg fået et mere nuanceret syn på ernæring. Hvor jeg før var fanatisk vegetar, er jeg nu blevet moderat kødspiser - med god samvittighed."

... siger Corinn P Sandhoff


  

"En meget spændende uddannelse, da man kommer helt ned i cellernes måde at arbejde på, og hvad en krop er bygget af, samt hvad der er godt for den at spise og bygge videre på af vitaminer og mineraler, så den kan holde sig frisk og rørig. Uddannelsen strækker sig lige fra det meget videnskabelige til det alternative samt emotionelle, så der er stor mulighed for at bruge de forskellige ting i sit arbejde."

...siger Anette Oelrich


 

 "Uddannelsen er en øjenåbner både fysisk og psykisk for indblik og forståelse i hele vores univers om hvordan alt er forbundne kar. Det er en oplevelse og "rejse" alle ville have godt af at gøre. Uanset om man vil bruge det til at udvide sin egen horisont eller professionelt. Med Sally som læremester, er det som at følge en fantastisk føljeton, der bliver mere og mere spændende som lektionerne skrider frem. Prøv det for jeres egen skyld og få lagt mere til jeres livssyn.!

...siger Birthe Roepke


  

"Den Nye Goodlife Sundhedskonsulent uddannelse har beriget min hverdag som Zoneterapeut behandler. Man siger at alle vejer føre til Rom, under uddannelsen med Sally ved roret, bliver disse 'veje' simple og sjove. Jeg har fået afklaret og afkodet en behandlingsform, som jeg flittigt har benyttet mig af, til mine klienternes fordel, allerede efter første modul! Goodlife Sundhedsuddannelsen har lært mig flere muligheder, som jeg har flettet ind i min nuværende forståelse af hvordan krop, sind og kost hænger sammen.

Med sin store viden og brændende engagement underviser Sally intens og sørger for at alle følger med fra start til slut af hvert emne. Jeg kan se at min kollega/medelever, som ingen anatomi/fysiologi og sygdomslære har, også får en dyb forståelse på højt niveau.

Jeg er så glad for, at jeg har tilføjet denne uddannelse til min verden som alternativ behandler. En fantastisk uddannelsesforløb med så meget input og stor forståelse for kroppens vidunderlige verden. En varm anbefaling til alle jer som ønsker et Godt Liv = Goodlife og især til jer alternative behandlere - vores arbejde får nye dimensioner og forståelse, når vi møder vores klienter fra nye og spændende vinkler."

...siger Ziva Larsen


  

"Jeg har taget denne uddannelse, fordi jeg er brændende interesseret i sundhed og ernæring. Det er ikke udelukket at jeg ønsker at bruge den professionelt på et tidspunkt, men lige nu er det kun til min personlige viden og store fornøjelse. Man bliver egentlig ikke mættet som lektionerne skrider frem, tværtimod higer man efter mere og mere af den utrolige spændende information vi får på hvert eneste modul. Og jo mere man lærer, jo mere ønsker man at formidle disse ting, som alle burde vide, videre til andre mennesker.

Informationerne vi får på uddannelsen, er så vigtige for alle mennesker, at jeg ville ønske man kunne lære børnene det i skolen. Her lærer vi, en priviligeret lille gruppe, hvordan vi fungerer nu og hvordan vi kan komme til at fungere så meget bedre. Hvordan vi helbreder os selv hvis der er noget i vejen, men vigtigst af alt, hvordan vi kan leve, så der slet ikke opstår sygdomme. Ikke alene kan man - ved at følge Sally´s informationer - blive bevidst om sin egen krop, sit eget sind, og hvad der er bedst for disse to, man kan komme til at føle sig stærk og i kontakt med hver eneste muskel der arbejder for os dag efter dag.

Når jeg mærker og kender min krop så godt, ved hvad jeg skal gøre for at den føles perfekt hver morgen, gør det mig positiv og stærk, også i sindet. Jeg kan varmt anbefale Sally Walker´s Good Life uddannelse til alle der ønsker at LEVE i stedet for bare at eksistere ..."

...siger Lone Bertelsen

Foredrag Bliv inspireret

Jeg tilbyder en række foredrag, der alle er med til at inspirere til det sunde liv.

Læs mere

Uddannelser Bliv Klogere

Bliv uddannet i at inspirere andre til fysisk og mental sundhed.

Læs mere

Vidensbank Tips og Tricks

Læs spændende artikler, tips, bøger eller test dig selv i vidensbanken.

Læs mere