Udtalelser vedr. Kosmetisk Ansigtsakupunktur

"Samarbejdet og udviklingen omkring Nontox koncept med Sally Walker har været en spændende rejse. I fællesskab har Sally og Jeg skabt en revolutionerende ny behandlingsteknik i ansigtsløft-og bekæmpelse af rynker/linjer uden hverken kniv, gift eller kirurgi - Dette er fremtidens behandlingsform som alternativ til plastik-kirurgiske indgreb."

...siger Laura Bonné - Indehaver af Amazing Space.

dot

" Tusind tak for et fantastisk kursus, der handler om så meget mere end bare nåle... En indsigt og inspirasjon til et bedre kosthold, energi og velvære, et redskab og en viden jeg ikke ville være uden."

...siger Silje Gundersen fra Norge

dot

"Jeg vil gerne sige Sally tak for et fantastisk kursus i kosmetisk ansigtsakupunktur. Sallys måde at formidle hendes budskaber på er så fint afstemt med det dejlige menneske, hun er. Dét har også været en fornøjelse at blive inspireret af hendes store viden om mangt og meget.

Jeg kom på kurset uden forkundskaber, men det var ingen hindring. Der var rum og plads til alle kursisternes forskelligheder. Jeg kan kun anbefale Sallys kursus. Mine forventninger til kurset blev opfyldt med 200%."

...siger Dorte Norrid Larsen - Ejer af Team Goodlife og Artemis Massage

Foredrag Bliv inspireret

Jeg tilbyder en række foredrag, der alle er med til at inspirere til det sunde liv.

Læs mere

Uddannelser Bliv Klogere

Bliv uddannet i at inspirere andre til fysisk og mental sundhed.

Læs mere

Vidensbank Tips og Tricks

Læs spændende artikler, tips, bøger eller test dig selv i vidensbanken.

Læs mere