Neuromuscular Cosmetic Acupuncture ® NCA

- og andre ansigtsforyngelsesteknikker

Kurset er stilet til behandlere der ønsker at arbejde med ansigtsteknikker for rynker, linje og løft uden brug af kirurgi og kemikalier. For jer der i forvejen arbejder med skønhed kan NCA sagtens kombineres med jeres nuværende behandlingstilbud. For jer der har taget kursus hos mig inden 2015, er det muligt at tage en, en dags overbygning, som fokuserer på muskelpunkterne.

Neuromuscular Cosmetic Acupuncture ® NCA er en ny teknik baseret på en dybere forståelse af musklens anatomiske og fysiologiske enheder. Fra min store erfaring som fysioterapeut og via den klassisk kosmetiske akupunktur har jeg udviklet denne særlige needlingteknik og grundigt testet den. Min konklusion er at teknikken er mere effektiv når der tages udgangspunkt i muskulatur og dermed de naturvidenskabeligprincipper og resultaterne taler for dem selv.

Alle muskler arbejder i par, de såkaldte agonister (dem der laver bevægelsen) og antagonister (dem der tillader/kontrollerer bevægelsen).

Spændinger i agonistens muskelfiber skaber en forkortning af muskelfibrene og dermed en bevægelse i ledet eller bindevævet. Men forkortning er kun muligt hvis antagonistens muskelfiber strækkes ude (forlænges). Rynkerne og linjer opstår ved langvarig eller gentagende forkortelse af muskelfibrene grundet vores ”ubevidste” følelsesmæssigmimik og vaneholdninger.  

Ved at arbejde med særlige muskelpunkter kan balancen genetableres, resultat rynkerne minskes og furene glattes mere ude. Udført korrekt er det en relativ smertefri teknik, dvs. lidt pain men meget gain.

På kurset får du en grundig gennemgang af ansigtsmuskulaturen både anatomisk og fysiologisk, samt deres følelsesmæssigkomponent. Der er træning i needlingteknikker, diagnostiskprincipper, herunder klientinformation, ansigtsanalyse og ernæring. Udover needling lærer du behandlingsteknikker, Facial Reflex Acupressure-massage og GuaSha Jadestens massage.

Alle teknikker vil blive grundigt forklaret, og der vil være god tid til at træne på hinanden.

Kurset er på 24 timer, der forløber sig over 3 dage.

Prisen inkluderer kursusmanual, nåle, diplom, samt fuld forplejning. Kursus afholdes for maks. 10 personer pr. gang. 

Hvad er Kosmetisk Akupunktur?

Kosmetisk Akupunktur er en effektiv, ikke-kirurgisk, ikke-kemisk behandling, der reducerer alderstegn. Teknikken stammer oprindelig fra Traditionel Chinese Medicine (TCM), der benytter indsættelse af meget fine nåle i ansigtets akupunktur punkter. Dette siges at øge den lokale cirkulation af ansigtet, og stimulerer produktionen af kollagen, som til sammen udfylder linjerne og gør huden fast, sund og levende.

Hvad er Neuromuscular Cosmetic Acupuncture® NCA?

NCA er en unik teknik udviklet af Sally Walker, som kombinerer østens visdom med vestens naturvidenskabelige fortolkning vedr. needling. En særlig kombination af needling, Facial Reflex og GuaSha, samt vejledning i kost og andre livsstilsfaktorer, muskeltræning og instruktion i hjemmeøvelser, der til sammen skaber en langvarig og smuk udstråling i ansigtet. 

Efter kun få behandlinger bliver huden smukkere, dybe furer og rynker glattes ud og slap muskulatur styrkes og strammes. Resultatet er et naturligt smukkere udseende.

Fordelene ved Neuromuscular Cosmetic Acupuncture

 • Fine linjer fjernes
 • Dybe linjer får et blødere udseende
 • Mørke rander under øjnene reduceres
 • Hævede og opsvulmede øjenomgivelser reduceres/fjernes
 • Hængende øjenlåg reduceres
 • Dobbelthage og ”kalkun kinder” reduceres
 • Slap hud strammes op
 • Spændte muskler slappes af
 • Cirkulation og iltforsyning forøges
 • Huden næres
 • Kollagen-produktionen øges
 • En sund, ensartet hudfarve med naturlig glød fremmes

Hvad er Facial Reflex Acupressure-massage?

Denne særlige massage gør brug af de samme principper som needling, hvor pres fra fingrene og hænderne erstatter nålene. Fingerpuderne på pegefingre og tommelfingre bruges til at presse eller gnubbe på punkter i ansigtet og halsen.

Hvad er GuaSha Jadestens massage?

Let men fast strygninger med en jadesten øger blodomløb i de små overfladiske blodkar, samt dræner affaldsstoffer bort. Jadesten kendt som den spirituelle healende sten, udrenser negative energier, og anvendelsen af den særlig massage-olie med terapeutisk arnica ekstrakt samt lindrende hybenrose virker beroligende. Teknikken som bygger på opadgående massage strøg på ansigt og dekolté, kan sagtens kombineres med behandlerens egen traditionelle ansigtsmassage.

Foredrag Bliv inspireret

Jeg tilbyder en række foredrag, der alle er med til at inspirere til det sunde liv.

Læs mere

Uddannelser Bliv Klogere

Bliv uddannet i at inspirere andre til fysisk og mental sundhed.

Læs mere

Vidensbank Tips og Tricks

Læs spændende artikler, tips, bøger eller test dig selv i vidensbanken.

Læs mere