Food, Health & Hormone Profile

Vidste du at kost, stress, sundhed, virilitet og skønhed er forbundet, og det betyder at når du arbejder med et område vil du se resultater i dem alle.

Biokemisk er menneskekroppen stadig som en abe, der er desværre ikke sket store ændringer på det biokemiske plan i de sidste mange millioner år.

Kroppen er stadig programmeret til at overleve dagens trusler, og trods det faktum at dagens trusler er meget anderledes end hos vores abe stamfædre, har vi stadig det samme biokemiske reaktionsmuligheder.  

Når kroppen føler sig ”truet” eller i virkeligheden bare har brug for at øge energi niveau, har den stærke genetiske kræfter, der får den til at producere molekyler (hormoner), som får dig til at spise mere, samle på fedt, og øge oxidative stress-niveauet som, bl.a. nedsætter cellernes energiproduktion. Resultatet er overvægt, træthed, slidtage, rynker og meget mere.

Du kan kun få et godt resultat ved at arbejde sammen med disse stærke genetiske kræfter, dvs. dine hormoner og ikke imod dem.

Hos Sally finder du nøglen til det, der styrer disse kræfter og dermed understøtter den biokemi der fremmer din slanke linje, flad mave, sundhed, virilitet, skønhed og meget mere.

Du får bl.a. forståelse for hvilke af dine livsstilsvaner der er årsag til dine nuværende resultater, hvilke hormoner skal balanceres og hvilke ændringer der skal til få at opnå den krop der fungerer, præsterer og ser godt ud.

Konsultation indebærer - fortolkning af et støre spørgeskema som klarlægger dine vaner, symptomer, hormonaltilstand, mm. sammen med eventuel blodprøve hos lægen eller andre relevante test med en personlig handlingsplan, som følge. Sammen kigges det på de nødvendige ændringer i kost, motion, søvn, mm. og om bestemte kosttilskud, hormontilskud er nødvendige. 

Formålet for de fleste er at balancere hormoner insulin og cortisol, disse hormoner er styrende og nemt bringer de andre hormoner i ubalancer.

Kvinder inden overgang har ofte brug for at balancere østrogen og progesteron, samt kig på skjoldbruskkirtel, dvs. stofskiftet.

Mænd har ofte brug for at balancere testosteron og cortisol/østrogen.

Bestil tid hos Sally hvis du vil have styr på dine hormoner.

Foredrag Bliv inspireret

Jeg tilbyder en række foredrag, der alle er med til at inspirere til det sunde liv.

Læs mere

Uddannelser Bliv Klogere

Bliv uddannet i at inspirere andre til fysisk og mental sundhed.

Læs mere

Vidensbank Tips og Tricks

Læs spændende artikler, tips, bøger eller test dig selv i vidensbanken.

Læs mere