Goodlife Vejen til det gode liv

Jeg tilbyder everything you need to know to feel and look good i form af konsultationer, behandlinger, kurser mm. Bliv inspireret her på siden til, hvad der kan gøres for, at du får det gode liv.

Jeg er oprindeligt uddannet som fysioterapeut, med over 30 års erfaring, og har efterfølgende uddannet mig inden for ernæring, akupunktur, kinesiologi, naturmedicin, mindfulness, både i England og USA – og er specialist i stress/goodlifecoaching.

Pt. er jeg til at finde på The Goodlife Office, Club La Santa, Lanzarote, dog kommer jeg ofte til DK for at holde kurser i NeuroMuscular Cosmetic Acupuncture, DeTox Acupunture og Ernæring, Food and Health, mm., og der er altid tid til konsultationer. Send mig en mail, hvis du er interesseret.

Det er vigtig for mig hele tiden at optimere mine behandlinger og vejledning. Derfor bruger jeg meget af min fritid på kurser og uddannelser hos de bedste i verden, så du netop får de bedste og mest optimale resultater.

Jeg er vild med viden og brænder for formidling, og jeg er kendt for min evne til at motivere, informere og provokere på et sprog, som alle kan forstå. Og selvfølgelig er alt opdateret med det seneste videnskabelige data.

Desuden har jeg skrevet flere bøger bl.a. ”The Goodlife Manual – keys to understand and relieve stress”, ”Livet er sødt – sukker sandheder, misforståelse og afhængighed” og "Den lille røde bog om Sundhed."

Foredrag Bliv inspireret

Jeg tilbyder en række foredrag, der alle er med til at inspirere til det sunde liv.

Læs mere

Uddannelser Bliv Klogere

Bliv uddannet i at inspirere andre til fysisk og mental sundhed.

Læs mere

Vidensbank Tips og Tricks

Læs spændende artikler, tips, bøger eller test dig selv i vidensbanken.

Læs mere