Skin Dietist

Denne efter-uddannelse som ”Skin Dietist” er særligt tilegnet allerede uddannede kosmetologer og hudterapeuter. Uddannelsen tager udgangspunkt i behandlingskonceptet ”Skin Feeding”, som er et anderledes og sundhedsfremmende 3-måneders program henvendt alle der ønsker en sund, afbalanceret, smuk og glødende hud.

Skin Feeding omfatter

Skin Feeding-programmet er kendetegnet ved at være tilpasset klientens individuelle behov. Det omfatter en kombination af diæt, konsultation og professionel behandling og forløber over 3 måneder. Målet er at opnå en højere grad af indre sundhed og ydre skønhed.

Med Skin Feeding går vi i dybden med indre hudpleje og kommer dermed helt ind under huden på klienten. Vi sætter konsultation og individuelle ernæringsprogrammer i højsædet, da vi tror på dette som af en fremtidens nye og blivende tendenser.

Til forløbet er der udviklet særlige konsultations- og behandlingsteknikker samt helt unikke ”Skin Puddings” og ”Beauty Spices” efter både indre og ydre behov.

Vores livsstil er yderst afgørende for vores udseende, og vi kan i højeste grad spise os til en smuk hud og en sund krop med et højt energiniveau. Men vi har brug for den rette balance af sund kost indeholdende de rette mikro-næringsstoffer, søvn og en god hudpleje i hverdagen.

Det handler for nogle om alder og forebyggelse af rynker, og for andre om at frembringe indre balance, lindre inflammation, afgifter tarmsystemet eller bare opnå smuk glød samt sund udstråling – Alt sammen som resultat af at leve sundt og med de optimale plejeritualer afstemt efter egne behov og hudtype.

Det lærer du på uddannelsen

  • Hvordan du som ”Skin Dietist” konsulterer dine klienter individuelt.
  • At rådgive om, hvordan kroppen tilføres de helt rette essentielle næringsstoffer relateret til hudtype, tilstand og problemstilling
  • At få indsigt i de ting, en klient helt specifikt bør undgå for at opnå individuel balance, sundhed og i sidste ende bonus ved resultatet: ydre skønhed.
  • At udføre behandlingen ”Skin Feeding (90 min.):

Hvor der blandes de såkaldte ”Beauty Spices” i individuelle ”Softpacks” og du lærer at udføre afgiftende Lymphatic drainage.

Med behandlingen ”Skin Feeding” hjælper vi som eksperter vores klienter og kunder til at bevare et smukt udseende og frembringe den indre glød på optimal- og individuelt afstemt vis!

Det nye og anderledes er at vi dikterer retningslinjer for kost og pleje i en 3 måneders skræddersyede forløb og arbejder intenst og målrettet med kunder i tiden imellem hver behandling

Tilmelding

Lyder udddannelsen som noget for dig, eller har du behov for mere information, så kontakt os endelig.

Sally Walker: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Laura Bonné: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Undervisere

sally walker navn

Sally er englænder, har boet i Danmark i mere end 30 år, og er nu bosat på Lanzarote. Sally er Chartered Society Fysioterapeut med mere end 35 års erfaring, Nutritional Medicine, Akupunktør, Hormonekspert, DNA analytiker og Certificeret Coach.  

Siden 1997 har Sally drevet egen virksomhed, ”The Goodlife”, og arbejder med Fysisk-, Mental- og Følelsesmæssig-Sundhed, Performance og Skønhed.

’Everything you need to know to feel (and look) good’

Sally er vild med viden, brænder for formidling, og er kendt for sin evne til at motivere, informere og provokere i et sprog, alle kan forstå. Og selvfølgelig er al information opdateret med den seneste videnskabelige data. Sally holder regelmæssig foredrag, workshops og kurser inden for Ernæring, Sundhed, Hormoner, Vægttab og Performance, i DK, UK og på Club La Santa.

Desuden har Sally skrevet bogen Beauty Foods sammen med Laura Bonné, samt flere e-bøger bl.a. ”Livet er sødt”, ”Goodlife Nutrition” og ”Den lille røde bog om sundhed og skønhed”.

 

 

laura bonne navnLaura er kvinden, der står bag det prisbelønnede koncept Amazing Space siden 2002.

Amazing Space er et komplet spa- og skønhedskoncept af særligt udviklede behandlingsteknikker indenfor unik ansigtspleje, kropspleje, massage, spa, samt hånd- og fodpleje samt dertil hørende grønne produktsortiment.

Laura Bonnés kompetencer ligger indenfor udvikling af konceptets luksuriøse spa-behandlinger og egen udvikling af økologiske pleje-produkter der blev lanceret som del af konceptet i 2008. Laura har baggrund som kosmetolog og holistisk spa-behandler med mere end 16 års erfaring. Lauras faglige kundskaber rækker fra kosmetikkens kemi- og udvikling til læren om sundhed, kost, ernæring og økologi i relation til skønhedsplejen.

Laura har i en årrække undervist på den statsanerkendte kosmetiker uddannelse. Hun har ydermere været engageret i Danish Beauty Award som dommer og er desuden forfatter og skribent til flere artikler i danske- og udenlandske magasiner, samt har medvirket i tv med sine råd og faglige ekspertise. Seneste resultat af Lauras bestræbelser som forfatter er udmøntet i bøgerne Skønhedsritualer, Amazing SPA, Din Sundhed, Min Dejlige hud & Beauty Foods – Alle udgivet i samarbejde med forlaget FADL.

I 2013 modtog Laura æres-prisen "Årets Ildsjæl" ved Danish Beauty Award.

Foredrag Bliv inspireret

Jeg tilbyder en række foredrag, der alle er med til at inspirere til det sunde liv.

Læs mere

Uddannelser Bliv Klogere

Bliv uddannet i at inspirere andre til fysisk og mental sundhed.

Læs mere

Vidensbank Tips og Tricks

Læs spændende artikler, tips, bøger eller test dig selv i vidensbanken.

Læs mere